Menu
Sluit

Leer de wereld kennen met de avonturen, sprookjes, meditaties & meer van loulou & Lou

Klaar met de schermtijd? Tijd voor verhaaltjes, meditaties & meer! Verantwoord tijdverdrijf, om de ontwikkeling en verbeelding te stimuleren. Zoals Loulou's klassieke sprookjes, herschreven naar onze tijd. Loulou & Lou's leukste avonturen, en dan weer kalmeren met de muzikale meditatiemomentjes van Guru Woof. Te vinden op Spotify, Youtube en als podcast!

Luister met beeld

Volg onze podcast!

Goed voor úúúren verantwoord entertainment voor de oortjes. Elke week een nieuwe aflevering van 10-20 minuten. Met een mooie mix van verhalen, meditaties, educatieve rijmpjes, liedjes & meer! Altijd gemaakt door échte makers en muzikanten, onder ons kritische oog op kwaliteit.

Mediteer met Guru Woof

Mediteren is heel goed voor ons. Niet alleen voor ouders, maar zeker ook voor kinderen! Laat je kind dus makkelijk kennismaken met meditatie, voor een rustig lijf en een stil hoofd. Starten kan al vanaf een jaar of 3, met de kindermeditaties van onze zen master Guru Woof!

En vergis je niet: deze meditaties zijn verre van saai, zweverig en melig! We gaan dansen als slangen, maak slaapreisjes naar de maan en ontdekken rituelen voor onze dagelijkse ontprikkeling. Altijd met een glimlach, een knipoog, en een snuffel van Woof.

start hier

luister hierrr

kijk & luister

Leren met Loulou & Lou

Wist jij dat leren LEUK kon zijn? Samen met Loulou & Lou leer je het ALFABET (van je A, B, C, D, E, F, G!), leer je TELLEN (van je 1, 2, 3, 4, 5 tot 10, wie niet weg is is gezien) en leer je nog VEEL MEER: van tandjes poetsen tot kennismaken met het heelal en alles daar binnenin. Altijd op een vrolijke en MUZIKALE manier, want dat is onze specialiteit. Kijk en leer je met ons mee?

kijk hier

Makkelijk te vinden!