Menu
Sluit

we are serious about kids music

Wij geloven oprecht in de kracht van kwalitatieve kindermuziek. Gemaakt door echte musici en makers, zonder concessies. En dat hoor je, in onze liedjes, verhalen, theater, educatieve video's, meditaties & meer. Onze toewijding aan kwaliteit zorgt ervoor dat ons werk om verliefd op te worden is, door kinderen én de (groot)ouders die meeluisteren en kijken. Met een focus op diversiteit streven we ernaar de meest (muzikaal) gevarieerde en cultureel rijke educatieve kindercontent te bieden, met een blijvende impact op jonge geesten.

bekend van o.a.

ken ik jou niet ergens van?

Dat kan zomaar! Met 10+ miljoen streams per jaar worden we volop beluisterd via Spotify en andere streaming platformen. Goed voor 162.000 vrolijke luister-uren voor de kleinste oortjes. Verder vind je ons op Youtube, en op planken in o.a. Tivoli en Concertgebouw, met uitverkochte zalen. Maar we gaan nog verder!

Tegenwoordig gaan we de hele wereld over, in al 18 talen, goed voor 300+ miljoen streams! Met meer dan 75 professionele muzikanten, schrijvers, acteurs en makers maakten we zo al meer dan 5000 muziek- en verhalenalbums. Trots op.

Missie & visie

Onze missie is duidelijk: alle kinderharten veroveren met de liefde voor muziek. Omdat dat het verschil maakt voor de kleinste oortjes en harten. Dus nemen wij kindermuziek super serieus.

Geen geprogrammeerd gefiedel in ons werk, is onze visie. Al onze content wordt gemaakt met echte makers en old school instrumenten. Altijd door professionals, in onze eigen studio’s in Nederland. Omdat het die liefde verdient. Juist voor kinderen van circa 2-6 jaar (en hun ouders die meeluisteren).

In 2028 zal Loulou & Lou wereldwijd jonge harten betoveren met muziek, verhalen en visuals in 30 talen. Het ultieme doel: grenzeloze creativiteit inspireren bij kinderen, de wereld bereiken en dé plek zijn voor kwalitatieve kindercontent voor generaties. Al bijna 10 jaar bouwen we zo elke dag aan een wereld vol échte muziek en verhalen voor álle kinderen. De wereld van Loulou & Lou.

maatschappelijke projecten

Wij vinden dat echt elk kind toegang moet hebben tot die wereld van muziek. Dus zetten we elk jaar onze tandjes in een prachtig maatschappelijk muziekproject. Zo maakten we onder andere het Lux & Louise muziek brailleboek, zorgden voor muzikale verlichting in het Ronald McDonald huis in Maastricht, met een eigen playlist die nu in elke kamer te vinden is, en werken we samen met Stichting Samen Lachen, om kinderen met een armoede achterstand in onze theatershows uit te nodigen. Honderden tot nu toe! Mooi werk.

Bekijk onze projecten

Onze mijlpalen

mei 2024

Concertgebouw show!

Lees meer
januari 2024

Start kindermeditaties

Lees meer
april 2024

Grote Zaal Tivoli

Lees meer
december 2023

Allereerste theatershow

Lees meer
maart 2023

Start luisterverhalen

Lees meer
januari 2022

Project: Ronald McDonald Huis Maastricht

Lees meer
januari 2021

Project: Loulou & Lou de Wereld Rond

Lees meer
november 2022

Sint album in de media

Lees meer
februari 2020

Loulou & Lou in 12 talen

Lees meer
januari 2020

Project: brailleboek Lux & Louise

Lees meer
januari 2019

Hallo nieuwe vriendjes!

Lees meer
februari 2018

Start wereldverovering

Lees meer
september 2016

Idee Loulou & Lou is geboren!

Lees meer

Ons team

Anneke

Anneke
https://loulou-lou.com/wp-content/uploads/2024/06/anneke.jpeg

Onze design guru! Helpt met het maken van al onze social posts en meer beeldmateriaal. Zie je Loulou & Lou of één van hun muzikale vriendjes voorbij komen tijdens het scrollen? Grote kans dat Anneke ze daar naartoe getoverd heeft.

Alexia

Alexia Le Baron
https://loulou-lou.com/wp-content/uploads/2024/05/IMG_20231219_101425-768x1024.jpg

Office Maestro Assistent, Frans van origine, au pair in het leven, wereldburger in veel verschillende landen, hard aan het oefenen op haar Nederlands, liefhebber van kinderen, arts, crafts en ja… Muziek natuurlijk.

Bram

Bram Jacobs
https://loulou-lou.com/wp-content/uploads/2024/05/WhatsApp-Image-2024-05-15-at-10.38.10-768x1024.jpeg

Onze Brand Manager: Bram. Een held in de theater- en muziekwereld, aan boord van de Loulou & Lou trein sinds 2024. En wat hebben we hem er graag bij! Hij zorgt er voor dat we volle vaart vooruit denderen, stoppen op de juiste stations en – TOET TOET – overal te horen zijn.

Sophie

Sophie van Schaik
https://loulou-lou.com/wp-content/uploads/2023/11/profielfotos_LLL-site2.png

Sophie is de liefste van het stel. Maar ze heeft ook een superstoere kant! Ze speelt namelijk basgitaar, en heeft al met heel veel artiesten rondgetourd. Ze studeerde aan de Rockacademie en heeft een hele mooie stem die je vast al eens voorbij hebt horen komen. Ze heeft sinds vorig jaar ook een kindje samen met Wouter, voor wie ze heel veel zingt en liedjes maakt. Hij kan nu praten en binnenkort kan hij meezingen. Mijn favoriete karakter: Loustock, omdat ik stiekem een hippie ben.

Olaf

Olaf Skoreng
https://loulou-lou.com/wp-content/uploads/2024/03/OLaf.jpeg

In house producer en Lead Muziek Tovenaar in onze studio’s! Zorgt er samen met het team van muzikanten, producers en sound engineers voor dat al onze producties regelrechte pareltjes worden.

Ilona

Ilona Tonnaer
https://loulou-lou.com/wp-content/uploads/2024/01/IMG_6890.jpg

Eerste teamlid, aan boord gekomen met haar scherpe pen en creatieve koppie. Bedenker en schrijver van de Loulou & Lou luisterverhalen, en brein achter projecten en teksten. Favo karakter: Guru Woof, want ze is zelf ook heel zennnn én yogadocent!

Renee

Renee Budé
https://loulou-lou.com/wp-content/uploads/2023/11/profielfotos_LLL-site4.png

Renee is vormgever. Ze weet precies welke stijl bij welk karakter hoort. Ook werkt ze nauw samen met de illustrator en zorgt ze dat alle puzzelstukjes mooi samenvallen. Ze heeft de Kunstacademie in Maastricht afgerond. En wist je dat Renee’s dochter Loulou heet? Rara hoe zou dat komen… Mijn favoriete karakter: Guruwoof, omdat ik er lekker rustig van word!

Kirsten

Kirsten Mulkens
https://loulou-lou.com/wp-content/uploads/2024/01/IMG_1613-768x1365.jpg

Onze enige echte Office Maestro. Voormalig muziekdocent, speelt in een soul- & discoband in haar vrije tijd en meesterplanner van de studio en alles wat gemaakt wordt door onze makers. De olie in onze machine.  Favo artiest: Jazz Cat Louis, want… “It don’t mean a thing if it ain’t got that swing!”

Wouter

Wouter Budé
https://loulou-lou.com/wp-content/uploads/2023/11/profielfotos_LLL-site3.png

Wouter is de broer van Renee. Deze broer en zus maken bijna nooit ruzie. Dat komt omdat ze zoveel plezier hebben in wat ze doen. Wouter is zeg maar de regelneef en platenbaas. Hij kan goed organiseren, dingen verzinnen én muziek opnemen. Wouter heeft een mooie studio waar al duizenden albums zijn opgenomen. Zoveel, dat hij de tel kwijt is. Mijn favoriete karakter: JazzCat Louis, omdat hij zo swingt en dan vertrekken we altijd vrolijk uit de studio!

Nikola

Nikola Malek
https://loulou-lou.com/wp-content/uploads/2024/01/IMG_6793-768x864.jpeg

Alles wat-tje! Of officieel: Team Office Maestro Assistent. Nog beter gezegd: alles uploader en puntjes-op-de-i-zetter. Alles wat je digitaal van ons kunt luisteren en zien, is waarschijnlijk langs Nikola gegaan! Nog in opleiding (International Events, Music & Entertainment) en met een kloppend hart voor de muziekbranche, die ze bij Loulou & Lou professioneel bestormt.

Emerson

Emerson Paulus
https://loulou-lou.com/wp-content/uploads/2023/11/profielfotos_LLL-site.png

Emerson is onze illustrator. Hij brengt al onze karakters tot leven. Hij is gedreven en enthousiast… maar dat zie je ook wel aan de beelden! Als je goed kijkt voegt hij altijd kleine verhaaltjes/details toe aan de afbeeldingen die het net wat herkenbaarder maken. Een patroontje hier, een gek kapseltje daar… En dat allemaal passend bij het karakter.  En pssssst… Hij is kleurenblind! Daarom heeft hij Renee, die helpt hem hiermee. Niet doorvertellen he.  En favoriet karakter: Loulou & Lou Summer special, Emerson is geen danser maar op deze muziek blijven de voetjes niet stilstaan!

Lotte

Lotte Krijgsman
https://loulou-lou.com/wp-content/uploads/2024/01/IMG_7058-768x1662.png

Schrijver, vertaler & redacteur. En uit-de-brand-helper bij van alles en nog wat praktische zaken als Office Maestro Assistent. Bachelor in Kunst & Cultuur, Master in Comparative Cultural Analysis. Zorgt er zo voor dat ons werk altijd cultureel verantwoord en van deze tijd is, overal ter wereld. Werkt vanuit Zuid-Korea, haar grote liefde, waar ze ondertussen de Koreaanse taal leert. 멋진
meosjin!

Pim

Pim Leentjes
https://loulou-lou.com/wp-content/uploads/2024/01/Foto.jpg

Animator 🙂

de rest!

de rest!
https://loulou-lou.com/wp-content/uploads/2015/03/Golvendans_Stills-3-768x432.jpg

Laten we de tientallen muzikanten en makers niet vergeten, in alle talen, die met ons samenwerken.