Menu
Sluit

Loulou & Lou en de Swingende Sinterklaasband

Hé, HALLO! Staat deze aan? Ehm… ahum. Wij zijn Loulou & Lou. En op 2 en 3 december staan wij in het Parktheater Eindhoven met de… roffel roffel: SWINGENDE SINTERKLAASBAND. Met échte muziekpietjes! Samen zingen en swingen we op oeroude en splinternieuwe Sinterklaasliedjes, in alle stijlen! Van jazzy funk tot bluesy, disco en zelfs rrrrock ‘n roll. Zo leren kindjes van circa 2-7 jaar alles over muziek. Het mooiste Sintcadeau dat er is! Sinterklaas is weer in het land! En wat een swingend bezoek wordt het dit jaar. We gaan samen dansen, zingen en gieren van het lachen met de leukste Sinterklaasmuziek. Samen met Loulou & Lou, hun muzikale vriendjes en de enige echte Sinterklaas band. Zo leren we kennis maken met alle stijlen muziek, van jazz tot klassiek, in een heerlijk feestelijk decemberjasje.

Scroll snel verder!
cloud background cloud background

Komende shows

Bekijk meer

Volgend jaar in Tivoli & Concertgebouw!

Dit idee werd trouwens zo goed gevonden, dat we eenzelfde optreden in het voorjaar nog eens doen, in onder andere Tivoli (7 april) en het Concertgebouw (3 mei)!

Zonder sinterklaasliedjes, maar met hetzelfde recept: gouwe ouwe en splinternieuwe kinderliedjes, in alle muziekstijlen. Daarna start een complete theatertour door het hele land, om álle kinderharten te veroveren met de liefde voor muziek. Onze grote missie.

Meer informatie

Andere shows